Välj en sida

Behandlingar

Om mina behandlingar

Under en behandling används inte några stickande eller skärande verktyg, det redskap som jag använder mig av är mina händer. Produkterna som används är från varumärket Maria Åkerberg och innehåller endast ekologiska växtbaserade oljor, eteriska oljor samt örter. Du kan dessutom köpa de produkterna hos mig.

Varje dag är vi i kontakt med ämnen som påverkar huden, hälsan och miljön. Ekologi blir därför en betonande del av hudvård och det är viktigt att produkterna inte innehåller färgämnen, mineraloljor, syntetiska och petrokemiska tillsatser. Målet är att må bra utifrån de förutsättningar man har och vara tillfreds med sig själv.  En ansiktsbehandling eller massage kan vara första steget mot målet om en god hälsa.

Ta hand om dig och din kropp – Jag hjälper dig!

I en ansiktsbehandling ingår även mycket massage som förekommer i form av naturligt ansiktslyft, lymfmassage samt eventuell koppning. Massage ökar kroppens blodcirkulationen som i sin tur forslar bort slaggprodukter från huden samt även löser upp muskelspänningar som bidrar till en inre harmoni och avslappning. Samtidigt som cirkulationen ökar, så transporteras näring enklare till cellerna och därmed förbättras hudens hälsa. Massagen är även förebyggande mot slapp hy samt stärker musklerna.

Min salong ligger i Nacka lättillgängligt för dig i bland annat Tyresö, Södermalm, Värmdö och Saltsjöbaden. Här finns goda bussförbindelser och tillgång till närliggande parkeringsplatser.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och godkänd för F-skatt. Betalning sker via Swish

Vill ni veta mer?