Välj en sida

massage saltsjöbaden

Jag erbjuder även ekologiska hudvårdsbehandlingar

Hedas Eko Hud

Varmt välkommen till en harmonisk och fridfull hemmasalong . Mitt namn är Helen Davidsson och det är jag som driver Hedas Eko Hud. Jag är diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut och bland mina tjänster finns även massage. Jag erbjuder massage för dig i Saltsjöbaden. Alla som kommer till mig ska bli nöjda till hundra procent.

Jag utgår från hela människan. Det vill säga att jag inte enbart fokuserar på hudens hälsa, utan jag tar även hänsyn till allt från känslor och tankar till livsstil samt hudvårdsrutiner och erbjuder även massage. Jag hjälper dig med det du önskar få hjälp med, till exempel avslappningsmassage eller indisk huvud- och ansiktsmassage.

Behandlingar

Jag tillhandahåller ett brett utbud av ekologiska behandlingar som stärker både huden och din hälsa. I min salong används endast ekologiska och framgångsrika produkter inom hudvård. Mer om min massage och ansiktsbehandlingar kan du läsa om här eller på Bokadirekt.

Nöjda kunder

Vid varje behandling tar jag stor hänsyn till dina behov och önskemål, för att du ska få bästa tänkbara resultat. Min ambition är att alla kunder ska känna sig helt nöjda med såväl behandling som bemötande. När du kommer till mig så är det ditt välmående som står i fokus.

Här finns jag

Med en kort promenad till busshållplats så finns här gott om trafikförbindelser för att komma till salongen i närheten av Ektorps centrum i Nacka. Hit kommer kunder från många olika delar av stan. Du tar dig lätt till min salong antingen via kollektivtrafik eller med egen bil.

Vill ni veta mer?